RFG18 – Parkolóház, Győr belváros

A győri Széchenyi tértől 2 perc sétával megközelíthető parkolóház a történelmi belvárosban kínál tartós elhelyezési lehetőséget 20 db személygépkocsi számára. A gépjárművek leállítására felszín alatti teremgarázs parkoló, valamint nyitott parkolólemez állnak rendelkezésre. A parkolóház egyaránt gazdaságos és praktikus megoldást nyújt a belvárosban lakóknak, dolgozóknak, valamint az ügyfeleiket a győri belvárosban fogadni kívánó üzlettulajdonosoknak.

Behajtás a Rákóczi Ferenc utca 18. szám felől, távirányítós kapun keresztül lehetséges. A már lekötött parkolókat az alábbi szintalaprajzon elkülönítve
jeleztük. A szabadon álló helyek bérletével kapcsolatban érdeklődni lehet a GAVIMMO Kft. elérhetőségein, illetőleg a +36 (20) 971-2662-as telefonszámon.

Koordináták: [ 47°41’21.3″N 17°38’12.7″E ] Ajánlott megközelítés a helyismerettel nem rendelkező látogatók számára: Tarcsay u. > Móricz Zs. Rkp. > Új kapu u. > Bástya u. > Teleki u. > Rákóczi u. (A képre, vagy ide kattintva elérhető a Google útvonaltervező szolgáltatása).

Parkoló házirend letöltése: .pdf
Parkoló szórólap letöltése: .pdf