SZAFI SMART REFORM SHOP

A GAVIMMO Kft. 2019 évtől vesz részt a SZAFI SMART REFORM SHOP hálózat üzleteinek megvalósításában a belsőépítészeti, burkolási, berendezési és bútorozási feladatokat is átfogó komplex megoldás szállítóként. A hálózat üzletei 100 és 200 négyzetméter közötti alapterületű prémium minőségű egységek védett, belvárosi, műemléki környezetben, melyeket egységes arculati rendben és anyaghasználattal kell kivitelezni.

A végzett munkák kihívása az érintett ingatlanok adottságain kívül, hogy a SZAFI SMART REFORM SHOP üzletek egyaránt foglalkoznak élelmiszer kereskedelemmel (SZAFI REFORM és SZAFI FREE termékek, nyers és vegán élelmiszerek) valamint street food jellegű termékek és pékáru helyben történő előállításával, felszolgálásával. A szigorú technológiai kötöttségek a kis alapterületekkel kombinálva precíz, interaktív tervezési-megvalósítási folyamatot kívánnak. Ezt a munkát a kivitelezés folyamán a GAVIMMO a teljes üzletekre kiterjedő digitális modellezéssel, valamint rugalmas koordinációval támogatja.

Az üzletek kialakításához a GAVIMMO Kft. az első két lezárt projekt során egységes modulokból felépülő, az arculathoz és a technológiához illeszkedő típusbútor sorozatot fejlesztett. Ennek különböző konfigurációi a helyiségek geometriájától függő adaptálással gyorsan beilleszthetőek a soron következő projekthelyszínek tervezési és kivitelezési folyamatába is. A típusbútorokból összeállított alapkonfigurációk itt böngészhetőek:

GAVIMMO – SZAFI bútor összeállítások